Liefde

Een liefdesrelatie is meer dan welke relatie ook een volmaakte spiegel om te ervaren welke aandachtspunten er aanwezig zijn om mee aan de slag te gaan.
 
Wetende dat je altijd nog een keuze kunt maken om uit elkaar te gaan, maar het huidige moment dé gelegenheid is om de relatie met elkaar, en ieder afzonderlijk met zichzelf, bewust te leren kennen. Of wellicht verloopt de liefdesrelatie prima, maar is het een mooie uitnodiging om een krachtige evaluatie te houden.
 
Werkelijk woorden geven aan wat je het diepste raakt, doen we nog veel te weinig. Om vanuit een krachtige kwetsbaarheid te delen zodat je daarmee een brug kunt maken naar de ander. Het is zo eenvoudig en we maken het zo moeilijk.
 
Tegelijkertijd spiegelt de liefdesrelatie ook dé Liefde die je voor jezelf voelt en de mate waarin je jezelf nog afwijzt of minderwaardig acht. Wetende dat je in elke liefdesrelatie jezelf meeneemt en beter de koe bij de horens kunt pakken om valkuilen, miscommunicatie en irritaties op te lossen. 
 
Heb je momenteel geen liefdesrelatie, maar spreekt Liefde je wel aan? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom zodat je beter weet wat je in een volgende relatie wél wilt en op welke wijze jij in onafhankelijkheid kunt opstaan en tegelijkertijd toch een diepe verbinding kunt ervaren met een partner. 
 
 

Geïnteresseerd?

Jij en de Ander werkt niet met langlopende trajecten, maar spreekt per consult af.
Zo blijf jij aan het roer staan van jouw ontwikkeling en kunt na elk consult bepalen of je behoefte hebt aan een vervolg consult en zo ja, op welke termijn.
 
Het tarief van een consult bedraagt € 70,- inclusief btw per uur. 
Jij en de Ander streeft er naar dat een Consult één uur duurt. Ook fijn om te weten voor de planning van jouw agenda.
Indien het Consult tóch langer duurt, is het tarief bij:
1.25 uur: € 87,50
1.5 uur:   € 105,- inclusief btw etc
 
Vul het contactformulier en geef daarbij aan welke dagdelen jou het beste uitkomen voor het plannen van een consult.