Het is tijd voor dé hart-factor!

Laatst bijgewerkt: dinsdag 10 november 2015 Geschreven door Mariëlle Kroon

Hart-factor

 
We leven in een werkelijkheid waarin we genoegen nemen met het feit dat op grote schaal mensen opbranden en voor kortere of langere tijd thuis komen te zitten. Om maar niet te spreken van het grote aantal mensen die afhankelijk is geworden van medicatie om mee te kunnen bewegen met de wijze zoals wij het Leven, en werk in het bijzonder, hebben ingericht.
 
Het is tijd voor de hart-factor.
Het is tijd voor SAMEN!
 
Uiteraard ben je van harte welkom om je door Jij en de Ander te laten begeleiden zodat je de hart-factor op eigenwijze kunt toepassen in de dagelijkse werkelijkheid.
Van binnen naar buiten.
Want je bent geen machine en ook geen nummer; je bent een mens van vlees en bloed die prachtige kwaliteiten, gaven en talenten in de aanbieding heeft.
 
Het is heilzaam op elk denkbaar niveau op het moment dat medewerkers SAMEN verantwoordelijk zijn voor het succes van de organisatie. Wetende dat ieder personeelslid belangrijk is, veel te bieden heeft en samen resultaten bereikt kunnen worden die voor onmogelijk werden gehouden.
 
Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe functie dan mag de mate waarin een onderneming onderneemt met bezieling een krachtig selectiecriteria vormen bij de beslissing of je bij het betreffende bedrijf zou willen werken. Ook dat hoort bij goed en liefdevol voor jezelf zorgen!
 
Want werk mag weer inspirerend, uitdagend en bovenal verbindend worden zodat je met plezier aan een nieuwe werkdag begint.
Het is tijd voor dé mens-factor!